KAZÁN KIEGÉSZÍTŐK

ST -505 Internet modul

Kapcsolat a kazánnal számítógép, táblagép, okostelefonnal, (ST-450 Z-pid esetén) a grafikus ábrán láthatóak az alábbi hőmérsékletek Kazán hőfoka, beállított hőfoka, HMV hőfoka, beállított hőfoka ezekállíthatóak, füstgáz hőmérséklet, külső hőmérséklet, ventilátor % teljesítménye, üzem kijelzés, grafikonos hőmérséklet kijelzés 24 órára visszamenőleg. (ST-580 Z-pid esetén) további lehetőségek a vezérlő komplett menüsorába belépés és értékek módosítása, a grafikonos hőmérséklet kijelzés több hónapra visszamenően kikereshető.

ST-280 Színes Szobatermosztát

Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat a kazánnal, ST 580 Z-pid vezérlő esetén begyújtás és kilotás a termosztátról is vezérelhető, St 450 Z-pid esetén a kazán saját maga vezérli a begyújtást illetve a kioltást. A temosztátról az alábbi információk olvashatóak le. Aktuális szobahőmérséklet, beállított szobahőmérséklet, aktuális kazán hőmérséklet, beállított kazán hőmérséklet, aktuális HMV hőmérséklet, beállított HMV hőmérséklet, aktuális füstgáz hőmérséklet, aktuális külső hőmérséklet, aktuális idő, beállított ébresztés, kazán hőmérséklet függvény, HMV hőmérséklet függvény, aktuális szelep állás és hőmérséklet, a szobatermosztátról nem csak a szoba hőmérséklet állítható hanem a kazán és HMV hőmérséklet is. Továbbá lehetőség van tüzelőanyag töltöttségi szint kijelzésre (ST 580 Z-pid vezérlő esetén).

ST-67 Szintérzékelő

Fölső szintnél kikapcsol az alsó szintnél bekapcsol 230V feszültséget, felhordó csiga indítása „B” tartályból „A” napi tartályba.